Ben je al lang overtuigd van Holy Moly, en wil je gewoon zo snel mogelijk meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan gelijk het Holy Moly Partner-infopakket aan!

1 maand, 5 weekenden

Een knallende programmering vol met activiteiten, muziek, sport, spel en feest in het centrum van Heerlen. Van 7 december 2017 tot en met 7 januari 2018 organiseert Incredible Event Builders, in samenwerking met gemeente Heerlen, het spectaculaire winterfestival ‘Holy Moly!’ We laten stad en regio op z’n grondvesten schudden.

Synergie

Zonder goede, harmonieuze relaties kun je geen enkel groots resultaat boeken. Samen maak je het verschil! Voor het Holy Moly Winterfestival creëren we een Joint Venture van partijen die snappen dat je met samenwerking veel meer kunt bereiken. Met partijen die de krachten en expertises met elkaar bundelen. Synergie, met de juiste mensen en de juiste partijen op de juiste plek. Als partner van Holy Moly ben je geen sponsor, maar investeer je mee in de toekomst van stad en regio!

 

“The secret to success is synergy. Alone we can do so little, together we can do so much!”

Holy Moly Partnership

Om het spectaculaire Holy Moly Winterfestival in 2017 en de jaren daarna te kunnen realiseren, zoeken wij samen met gemeente Heerlen en het Comité van Aanbeveling ook het commitment vanuit de regio. Het bedrijfsleven, organisaties en instellingen kunnen een bijdrage leveren aan de realisatie van het evenement. Om dit mogelijk te maken hebben wij een aantal interessante partnerpakketten samengesteld. Kies je voor een van deze pakketten, dan steun je niet alleen het Holy Moly Winterfestival, maar zetten we gezamenlijk jouw organisatie en onze stad en regio op de kaart.

WHAT’S IN IT FOR ME?

Natuurlijk bieden we wat andere evenementen ook bieden. Je bedrijfslogo zal zichtbaar zijn, voorafgaand en tijdens het evenement. We bieden echter veel meer dan dat. Laten we eens gek doen! Ons creatieve marketingteam gaat met jou om tafel om te bespreken hoe we jouw organisatie zo attractief mogelijk ‘in the picture’ kunnen zetten. Met ludieke acties en een campagne op maat. Op deze manier maken we het zo interessant mogelijk voor onze partners.

Actief deelnemen

Als partner kun je ook actief deelnemen aan het evenement. Je kunt een eigen plek op het festivalterrein krijgen en dit geheel naar je eigen wensen invullen. Zo kun je bijvoorbeeld een kleine zeecontainer met een leuke actie als bedrijfspromotie inzetten, bezoekers informeren over je diensten en/of producten verkopen. Jouw logo printen we in de juiste stijl op de container. Of we laten een graffiti-artiest hiermee aan de slag gaan. Vet toch?! Je kunt ook een Zweedse tent invullen met je eigen pop-up-idee. We bieden ongekend veel mogelijkheden en deze bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Party On!

Party-drinksHoe saai is de jaarlijkse Kerstborrel of het eindejaarsfeest? Nou, daar kunnen we snel verandering in brengen. Als partner bieden we je de mogelijkheid om dit eens heel anders aan te pakken. Een vette Roof Top Party op een  van de Heerlense daken of op het dak van een parkeergarage. Borrelen in het Winter Park Urbana op het Pancratiusplein. Feesten tijdens een van de top avonden op de Bongerd. We bieden diverse mogelijkheden. Maar het aanbod is exclusief en daardoor beperkt. Ben er dus snel bij!

Holy Moly Main Partner

We bieden slechts één pakket aan een Holy Moly Main Partner. Als Main Partner ontvang je een aantal exclusieve promotionele extra’s. Naast deze extra’s kun je als Main Partner ook nog eens je gasten ontvangen in de speciale Holy Moly Skybox zeecontainer op de Bongerd. We bieden je tevens een aantal interessante acties tijdens het event. Deze bespreken we graag in een persoonlijk gesprek, zodat we op maat een nog mooier pakket voor jou kunnen samenstellen.

Ambassador

Naast de partnerpakketten, waarvan we er maximaal 25 aanbieden, richten wij tevens de Holy Moly Ambassador Club op. Als lid laat je zien dat je een maatschappelijk betrokken ondernemer of organisatie bent en dat we gezamenlijk stad en regio op de kaart willen houden. Leden van de Ambassador Club ontvangen een mooi pakket voor hun financiële bijdrage. Klik HIER voor meer info.

COMITÉ VAN AANBEVELING

Uit ons netwerk hebben wij met zeven toppers uit het bedrijfsleven een sterk Comité van Aanbeveling samengesteld. De leden van het comité zijn niet alleen bevlogen in hun werk, maar vooral ook betrokken bij Heerlen, Parkstad Limburg en de regio. Met dit team hebben we ook behoorlijk wat kennis en kunde in huis. Het comité zal ons onder meer adviseren over financiële en juridische zaken en het nog breder uitzetten van de marketingcampagne.

  • Geerd Simonis | C’mill
  • Henk Reker | Rabobank Parkstad Limburg
  • Lars Valkenberg | Koenen en Co
  • Moniek Daniels | VVV Zuid-Limburg
  • Nanja Jeuring | Hendriks & Fleuren Zuyd Notarissen
  • Raoul Braeken | Hago Nederland BV
  • Tibert Lagarde | Lagarde & You / MKB Limburg

Info

Klik HIER voor de brochure. Laat je inspireren door onze plannen en door de synergie die wij samen kunnen creëren. Presenteer je bedrijf tijdens het Holy Moly Winterfestival! Een unieke kans om je bedrijf te laten zien en om je relaties, collega’s en vrienden voor Kerst nog even goed in de watten te leggen. Wil je actief participeren, meer informatie of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Marcel Werry: marcel@incredible.nl.

AANVRAAG PARTNERPAKKET

Partners Holy Moly Heerlen

De volgende bedrijven en organisaties hebben hun steun aan Holy Moly Heerlen reeds toegezegd!

 
Uw evenement is pas compleet wanneer alles klopt: de juiste verlichting, het beste geluid, de mooiste projecties en alles dat verder nog komt kijken bij het aankleden van uw grote dag(en). SLF is al vele jaren gespecialiseerd in het perfectioneren van evenementen. Indoor en outdoor, van concerten tot televisieshows en van festivals tot business evenementen.