HOLY MOLY! EEN ONDERSCHEIDEND WINTERFESTIVAL

Heerlen wil graag een vet urban, onderscheidend en bovenregionaal winterfestival. Dan krijgt Heerlen¬†een vet urban, onderscheidend en bovenregionaal winterfestival! Wil je urban zijn, dan heb je wel ballen nodig. Wat Holy Moly¬†gaat presenteren in Heerlen is nog niet eerder vertoond.¬†Geen middelmatigheid, geen slap aftreksel van eerdere successen, geen lullige kerstboom op een plein. Dit¬†winterfestival biedt een nieuwe en unieke happening! De bezoeker moet uiteindelijk¬†reageren met ‚ÄúHoly Moly!‚ÄĚ We gaan knallen‚Ķ Hendig vet!

G√Č√ČN lullige kerstboom

Het Holy Moly plan biedt een inspirerende visie op het winterfestival en biedt een groeimodel. Het past in het urban proÔ¨Āel van Heerlen, staat voor beleving, maar ook voor sfeer. Het evenement zal gezien de unieke setting en aankleding van de area‚Äôs een onderscheidend karakter krijgen. Niet te vergelijken met de traditionele kerst- en winterevenementen in onze regio. Het evenement zal groeien. Tijdens de eerste editie, maar ook in de komende jaren.

De programmering biedt voor ieder wat wils; muziek, kunst, sport, spel, cultuur en creativiteit. Het evenement en de programmering moet ook een meerwaarde zijn voor de stad en voor de ondernemers in het centrum. Zij¬†moeten proÔ¨Āteren. De economische spin-off is dus een belangrijk aandachtspunt. De organisatie gaat om tafel met ondernemers om de invulling van het evenement te bespreken. Ook zij kunnen namelijk een bijdrage leveren aan de programmering en voor nog meer beleving zorgen.

De kracht van het plan ligt in de samenwerking met heel veel mensen, organisaties, instellingen, bedrijven en meer. Drie weken lang ‚Äėurban feeling in Heerlen‚Äô. Voor, door en met de stad en met de regio!¬†Zonder goede, harmonieuze relaties kun je geen enkel groots resultaat boeken. Voor elk project geldt dat niet alleen vakinhoudelijke kwaliteiten nodig zijn, maar ook het vermogen om effectief samen te werken. Succesvol omgaan met andere mensen. Het team van Incredible snapt dit als geen ander.¬†

LAAT JE INSPIREREN DOOR DIT PLAN EN DE SYNERGIE DIE WIJ SAMEN KUNNEN CRE√čREN.
Wil je actief participeren?